אגף קשרי חוץ ופיתוח משאבים

מדור אירועים וביקורים מספק מענה מקצועי ורחב לכלל יחידות האוניברסיטה והנהלתה, בכל הקשור לאירועים וביקורים - ייזום, ארגון והפקה.
כל אירוע / ביקור מטופל בהתאם לנוהלי האוניברסיטה, תוך התייחסות למטרתו ובקשות המזמין, במטרה להשיג את המיטב עבור צרכי היחידה והאוניברסיטה.

האחראית על הביקורים ממונה על תיאום וליווי המוזמנים ע"י הנהלת האוניברסיטה, מטפלת בפניות של גורמי חוץ לביקורים בקמפוס (כדוגמת אורחי משרד החוץ, אורחי ראש העיר מחו"ל, משלחות מטעם ארגונים תומכי ישראל מרחבי העולם) וכמו כן  מסייעת בתיאום ביקורים של אורחי אורחי הסגל  ויחידות האוניברסיטה השונות - במהלך שהותם בקמפוס האוניברסיטה.

תחומי פעילות:

• ארגון וליווי ביקורי אורחים המוזמנים לאוניברסיטה ע"י ההנהלה כולל ליווי האורח בקמפוס ולמפגשים.
  • סיוע בארגון ביקורי אורחים המוזמנים לאוניברסיטה ע"י חברי הסגל (בכפוף ללוח הזמנים של אורחי ההנהלה)
  • תיאום ביקורים ביוזמת גורמי חוץ (בתיאום מראש בלבד)

לתיאום ביקור המבוקש ע"י גורם פנים אוניברסיטאי, בבקשה למלא טופס הזמנת ביקור בOUTLOOK  (כלים - טפסים - הזמנת ביקור אורחים בקמפוס).

ליצירת קשר:

טלי רן-פריאל, אחראית אירועים וביקורים
                     מגדל אשכול, קומה 29, חדר 2908

מידע למבקר באוניברסיטה:

נוהל כניסת קבוצות לאוניברסיטה
מפת הקמפוס
מידע כללי על האוניברסיטה
ספריית יונס וסוראיה נזריאן
מוזיאון הכט

טקסים

טקס ראש השנה - 27.9.11
עצרת זיכרון לציון יום השנה לרצח יצחק רבין ז"ל - 09.11.11